Restaurang

Restaurang & Bar

När maten står i centrum

På Selma lagar vi mat som speglar kulturen och miljön i Värmland. Vi bjuder på närproducerad och ekologisk mat som alltid harmonierar med årstid och tillgång.

Maten avnjuts i vår vackra restaurang med en betagande utsikt över sjön Fryken "Lövens långa sjö".

Möten

Proffs på möten

Värmlands bästa mötesplats

Med vår enorma service, höga kunnande och inte minst våra mer än 20 möteslokaler skapar vi i samråd med er ett möte som verkligen sätter avtryck. Vår ambition är att alltid möta just ert behov och skapa de bästa förutsättningar för att ert möte blir så framgångsrikt som möjligt.

Boka Selma

Let Us Entertain You

För alla dina sinnen

Quality Hotel Selma Lagerlöf är ett ombonat och charmigt hotell mitt i sägnernas land.
Här kan du njuta av spännande upplevelser, överraskande kultur och samtidigt bli ompysslad efter konstens alla regler

Boende

156 ljusa och trevliga rum

10 unikt inredda sviter med inspiration av personligheter som t ex Carl Larsson och Karen Blixen.

Trägolv och utvalda textilier bidrar till att skapa atmosfären. Alla rum har dusch, telefon, radio, kabel-TV, WiFi och hårtork och flera av rummen har utsikt över den vackra sjön Fryken "Lövens långa sjö".

selmahotel

För alla dina sinnen

Quality Hotel Selma Lagerlöf i Sunne är ett ombonat och charmigt hotell mitt i sägnernas land.

Här kan du njuta av spännande upplevelser och överraskande kultur, och samtidigt bli ompysslad enligt alla konstens regler.

Nattklubb, teater och shower

Söker du nöje i Sunne? Vill du roa dig ordentligt? Ja, då har du kommit rätt. Quality Hotel Selma Lagerlöf satsar på underhållning i alla former; teaterkomedier, shower, disco, nattklubb, dansband, trubadurer…
Allt du behöver veta om nöjeslivet på vårt hotell hittar du här.

Vad är på gång på Hotell Selma?

Selma White Club

Vår egen nattklubb Selma White Club har så mycket att ge. Här kan du dansa loss till sköna disco beats under festkvällar eller skåla i lyxig champagne. Vill du hellre chilla i trendiga fåtöljer och spana in partyfolket, är det okej med oss. 
Nattklubben är också en perfekt plats för fashionabla modevisningar eller mysiga tillställningar för eget sällskap. Du väljer – let us entertain you!

 

Smedjan Lobbybar

Våra barer har ett brett sortiment av drycker. Under festkvällar håller vi fler barer öppna, och övriga dagar är det lobbybaren Smedjan som gäller. Här kan du slå dig ner i en skön fåtölj och njuta av en drink eller en kopp kaffe, vare sig du är en av våra boende gäster eller om du bara tittar förbi.
Givetvis har vi något gott alkoholfritt alternativ. Fråga barpersonalen om tips på en läskande dryck.

 

Smedjan Lobbybar

I Smedjan är det underhållning vissa kvällar, allt från trubadurer till svängiga jazzband. Här hittar du också vår fina barmeny och vår fantastiska à la carte. Biljardbord för den spelsugna och storbilds-TV för sport- och/eller stora musikevenemang ser till att du inte blir uttråkad. 

Sommartid öppnar vi Smedjans uteservering med makalös utsikt över sjön Fryken.

Våra paketerbjudanden

Weekendpaket

Weekendpaket

Kom på fredag och stanna till söndag. Ät, drick och må bra. Koppla av ute i den vackra naturen och i vår relaxavdelning. Vila ut i ljusa rum och sviter och ha det oförskämt bra. Visst är ni värda en sådan weekend!

Paketerbjudande Quality Hotel Selma Lagerlöf, Sunne

Smakrik Jul - Julbordshelg

Selmas Julbordshelg

Det lackas mot jul, snön har bäddat in landskapet under sitt vita täcke och i vart fönster lyser välkomnande adventsljusstakar upp vintermörkret. Äntligen är tiden här då vi återigen dukar fram vårt Selmas Julbord. Vi får återigen fylla vår herrgårdsrestaurang med julens alla dofter och smaker. Välkommen till gästfrihetens Quality Hotel Selma Lagerlöf.

Erbjudande: 1 respektive 2 nätter

Paketerbjudande Quality Hotel Selma Lagerlöf, Sunne